Fotografen FrkBrum

Kjøpte digitalt speilreflekskamera for noen år siden. Å lære å fotografere er et sterkt ønske. Å klikke i vei på auto er greit, men jeg vil være kameraets sjef, ikke omvendt. Det første jeg oppdaget var at kamera og hundelufting ikke går sammen. Dermed har tiden gått. Meldte meg omsider på kurs i vår, men det ble avlyst. Har lest og spurt, og spurt og lest, uten helt å få taket på kamerainnstillingene og hva de kan bidra med. Masse ord og tallrekker…

På Svalbardturen fikk jeg snakket litt med en ivrig og svært hjelpsom fotograf. Hun anbefalte nettkurset til Olav Storm på utdannet.no . Og for et kurs! Jeg er ikke halvveis ennå, men begynner å få begrep om hva de viktigste kamerainnstillingene kan gi meg. Snart blir det “prøvebilder” her 🙂 .

Utdannet.no er forøvrig et supert kurssted! For kr. 299,- pr måned kan jeg velge og vrake i kurs. Og jeg skal ta for meg! Lightroom eller Photoshop blir det neste, men jeg så enda flere kurs jeg kan tenke meg senere. Ingen bindingstid på utdannet.no , så når jeg er ferdig med de kursene jeg vil ha (as if!), er det bare å melde seg av igjen.

This entry was posted in Fotografering. Bookmark the permalink.

Leave a Reply